با تنورگازی ۹۰کالا پخت نان روی ساج (صفحه چدنی) و انواع کیک و شیرینی جات ، پیتزا ، مرغ و ماهی و خیلی از غذا های دیگر با کیفیتی مناسب و طعمی لذیذ تر ممکن می گردد.
آرد نان فانتزی ۵۰۰گرم ، ماست ۵۰گرم ، روغن مایع ۵۰ گرم ، خمیرمایه فوری ۱۰گرم ، شکر ۲۰گرم ، نمک ۱۰گرم ، آب ولرم ۲۵۰گرم ، ایزی همبرگر ۱۰گرم.
ابتدا پودر خمیرمایه فوری را به همراه شکر و نصف پیمانه آب ولرم در ظرف درب دار می ریزیم و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در جای گرم تا عمل بیاید. در ادامه آرد نان فانتزی را به همراه نمک مخلوط می کنیم و پس از دو مرتبه الک کردن داخل ظرفی بزرگ ریخته و خمیرمایه به عمل آمده را به همراه ماست ، ایزی همبرگر ، آب ولرم و روغن مایع اضافه کرده و با دست ورز می دهیم تا خمیری صاف و یکدست با چسبندگی خیلی کم به دست آید. ورز دادن خمیر را تا حدی ادامه می دهیم که وقتی کمی از خمیر را با دست باز میدهیم کش بیاید و سریع پاره نشود.
ظرفی بزرگ را چرب کرده و خمیر را به صورت چونه بزرگ جمع و داخل ظرف قرار می دهیم سپس روی ظرف سلفون می کشیم وو در جای گرم قرار داده و به مدت ۳۰دقیقه استراحت می دهیم. پس از گذشت این زمان خمیر را کمی ورز داده و به ۸ قسمت تقسیم و چونه می کنیم.داخل سینی تنورگازی ۹۰کالا کاذروغنی قرار می دهیم و یا با کمی روغن چرب کرده سپس چونه ها را فاصله داخل سینی تنور می چینیم و یک نایلون روی چونه ها می کشیم و حالا به همین صورت اجازه می دهیم به مدت ۴۵ دقیقه استراحت کند و حجم شان دوبرابر شود.
۱۵ دقیقه مانده به آماده شدن خمیر ها تنورگازی ۹۰کالا را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا خوب گرم شود. حالا با زرده تخم مرغ روی خمیر ها را رومال می کنیم و مقداری کنجد روی خمیر ها می پاشیم و سینی تنور را داخل تنورگازی قرار داده و اجازه میدهیم به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه به خوبی بپزند.
تنورگازی۹۰کالا محصولی کاربردی برای پخت و پز های خانگی مانند انواع نان های سنتی و محلی ، کیک و شیرینی ، پیتزا ، بریان مرغ و… می باشد.
آردقنادی ۲ونیم لیوان ، پودرقند ۳/۴ لیوان ، مغز گردو ۱/۲ لیوان ، پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری ، کشمش ۱لیوان ، کره ۵۰گرم ، شیر ۱/۴ لیوان ، تخم مرغ ۲عدد ، وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری ، روغن مایع ۱/۴ لیوان ، بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری.
ابتدا کره را ۳۰دقیقه قبل از یخچال خارچ می کنیم تا کاملا نرم شود. سپس کره را درون ظرف مناسب ریخته پودر قند را درون آن الک می کنیم و با دور تند همزن برقی به مدت ۳تا ۵دقیقه هم میزنیم تا مخلوط کرم رنگ و خامه ای شود. سپس روغن مایع را اضافه و مجددا هم میزنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ ها را دانه دانه به مواد اضافه کرده و هر کدام را به مذت ۳۰ ثانیه هم میزنیم حالا شیر را اضافه و در حد کحلوط شدن هم میزنیم.
در این مرجله آرد را به همراه پودرکاکائو. و بکینگ پودر درون الک ریخته و سه مرتبه الک کرده و کم کم به طرف مواد اضافه کرده و با نوک انگشته ورز می دهیم تا خمیری نسبتا سفت به دست آید. حالا مغز گردو خرد شده را به همراه کشمش به خمیر افزوده و کمی ورز می دهیم تا ترکیب و یکدست شود. در ادامه خمیر را درون کیسه می گذاریم و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت می دهیم در همین حین تنورگازی ۹۰کالا را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.
سپس سینی تنورگازی کاغذروغنی انداخته و خمیر را از یخچال خارج می کنیم سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از خمیر برداشته و با فاصله از هم درون سینی تنور می چینیم تا خمیر تمام شود. سپس سینی را داخل تنورگازی قرار داده و اجازه می دهیم کوکی ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. بعد از گذشت این زمان سینی را تنورگازی خارج کرده و اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. سپس درون ظرف درب بسته نگه می داریم.
تنورگازی 90کالا کاربرد های چند منظوره دارد. با این وسیله ی گاز سوز می توان انواع نان خانگی و سنتی ، شیرینی ، کیک و پیتزا بریان مرغ و... را طبخ نمود.
آرد شیرینی پزی 8قاشق غذاخوری ، شیر 10 قاشق غذاخوری ، شکر 6 قاشق غذاخوری ، بکینگ پوودر 2قاشق مرباخوری ، تخم مرغ 2عدد ، وانیل 1پنس ، پودر کاکائو 3قاشق غذاخوری ، روغن مایع 6 قاشق غذاخوری.
ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسد. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه وانیل درون کاسه مناسب می ریزیم و با همزن برقی مخلوط می کنیم تا کاملا پف کند. سپس روغن مایع را اضافه و مجددا به مدت 1دقیقه هم می زنیم و در آخر شیر را اضافه و 1دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم. بکینگ پودر و پودر کاکائو را به آرد اضافه کرده و دوباره الک می کنیم و بار سوم هم داخل کاسه محتوی مواد الک کرده و با لیسک در یک جهت مواد را مخلوط می کنیم.
در ادامه فنجان ها را با قلمو آغشته به روغن کاملا چرب می کنیم و با ملاقه از مایه برداشته و تا نصف فنجان ها را پر می کنیم و داخل سینی تنورگازی 90کالا می چینیم و به مدت 30دقیقه داخل تنورگازی از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. 15دقیقه به هیچ عنوان در تنورگازی را باز نکنید چون کیک ها در این مدت در حال پف کردن است. بعد از گذشت 30 دقیقه یک خلال دندان در کیک فرو می کنیم. اگر از مایه کیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک پخته است.
با کارد اطراف کیک ها را از فنجان جدا کرده و چندین مرتبه فنجان ها را روی زمین می زنیم و بشقابی روی فنجان قرار داده و آن ها را بر می گردانیم و با سس شکلات ، خامه فرم گرفته و یا انواع میوه آن ها را تزئین کرده و نوش جان می کنیم.
تنورگازی ۹۰کالا یکی از وسایل و تجهیزات بسیار کاربردی است که با آن می توان انواع نان و شیرینی ، کیک و پیتزا و غذا های کبابی را طبخ نمود.
آرد سفید ۳۷۰گرم ، کره نرم شده ۸۰گرم ، تخم مرغ ۱عدد ، شکر ۱۵۰گرم ، شیر ۷۰میلی لیتر ، نمک ۱پنس ، وانیل ۲ونیم گرم ، بکینگ پودر ۱۰گرم.
ابتدا شکر را در کاسه ای ریخته و شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا حل شود. برای این کار بهتر است قبل از اضافه کردن شیر را کمی گرم کنید تا شکر زود تر در آن حل شود. سپس کمی نمک و وانیل اضافه و هم بزنید و کنار بگذارید. حالا مقداری کره نرم شده را در ظرف دیگر ریخته و با همزن دستی هم بزنید. وقتی کرده کاملا نرم و یکدست شد مخلوط شیر و شکر را کم کم اضافه و مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید تا تخم مرغ از لختگی خارج شده و کاملا به خورد مواد برود.
سپس مقداری از بکینگ پودر را اضافه و با هم ترکیب کنید. حالا آرد را در ظرف دیگر الک کنید تا سبک و یکدست شود و بعد کم کم به مخلوط اضافه هم بزنید. توجه داشته باشید که آرد را کنترل شده اضافه کرده و هم بزنید که شاید با توجه به میزان رطوبت آرد ها ممکن است آرد بیشتر یا کمتری لازم داشته باشید. سپس خمیر را با دست ورز دهید تا خمیر یکدست و نرم و لطیفی تشکیل شود. حالا خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت ۴۰دقیقه در یخچال بگذارید تا خوب استراحت کند و سفت و منسجم شود.
بعد از این زمان خمیر را از یخچال بیرون آورده و روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و با وردنه به ضخامت ۴ تا ۵میلی متر پهن کنید و با کاتر در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. بعد سینی تنورگازی ۹۰کالا را با روغن مایع چرب کنید و برش های خمیر را با فاصله در سینی بچینید و بعد سینی را داخل تنورگازی ۹۰کالا که از ۱۰دقیقه قبل گرم کرده بودیم قرار دهید و دمای تنورگازی را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه پخته و اطراف شیرینی ها طلایی رنگ شود. بعد از خنک شدن می توانید کلوچه ها را با پودرقند تزئین کنید.
تنورگازی ۹۰کالا یک وسیله مفید با کاربرد های آسان که با آن می توان انواع نان ، کیک و شیرینی جات ، پیتزا پخت گردان بریان ، کباب کردن ، ماهی کبابی و… را با بهترین کیفیت طبخ نمود.
آرد ۳۰۰گرم ، تخم مرغ ۱عدد ، کره ۱۰۰گرم ، شکر ۱/۲ پیمانه ، وانیل ۵گرم ، بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری.
سیب ۴۰۰گرم ، شکر ۵۰گرم ، کره ۵۰گرم ، شکر قهوه ای ۵۰ گرم ، پودر دارچین ۱قاشق چایخوری.
ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل در کاسه ای مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به مدت ۵دقیقه خوب هم می زنیم تا بافت تخم مرغ کشدار شود. سپس آرد و بکینگ پودر را ترکیب و ۳ مرتبه الک می کنیم و کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به خوبی مخلوط می کنیم تا هیچ گلوله ای باقی نماند و خمیر یکدست شود.
در ادامه کره سرد را خرد کرده و به کاسه اضافه و به خوبی ورز می دهیم تا کره جذب خمیر شود. حالا روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۱ساعت درون یخچال استراحت میدهیم. در ادامه به سراغ درست کردن مواد میانی می رویم برای این کار پوست سیب ها را جدا کرده و با دندانه های ریز رنده می کنیم. حالا کره را درون یک تابه ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم .
زمانی که کره آب شد شکر سفید و قهوه ای را به همراه سیب و پودر دارچین به ماهیتابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۰دقیقه کاملا بپزد. پس از گذشت این زمان اجازه می دهیم مواد میانی خنک شود. پس اتمام استراحت خمیر تنورگازی ۹۰کالا را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و اجازه می دهیم کاملا گرم شود.
سپس خمیر را به دوقسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل مستطیل روی سطح آرد پاش شده باز می کنیم. حالا مقدداری از مواد را مرکز خمیر ریخته و با قاشق به خوبی پخش می کنیم. خمیر را رول کرده و با وردنه کمی روی آن می کشیم تا تخت شود. در ادامه خمیر را به اندازه ۵سانتی متر برش زده و درون سینی تنورگازی می چینیم حالا اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۰ دقیقه درون تنورگازی بمانند تا کاملا پخته شوند. سپس از تنور خارج کرده و با پودر شکر تزئین می کنیم.